FULL SERVICE

VIDEO EN ANIMATIE

          BEKIJK ONS WERK

 

ONZE

DIENSTEN

Wij vertellen de kern van jouw verhaal in beeld. Dit doen wij door een uniek concept te maken en samen oplossingsgericht kijken op welke manier wij dit bij de juiste doelgroep kunnen neerleggen.

Alles voor een eerlijke en vaste prijs.

WAT HOUDT HET IN.

Campagne.png

CAMPAGNE.

Een op maat gemaakte campagne om duidelijk gestelde doelen samen te realiseren. Omzetgroei, werving van personeel of naamsbekendheid. Een Video Campagne is de perfecte tool om dit te behalen. Samen maken we een plan binnen het budget, creëren een toffe reeks aan content en werken we samen aan succes. Met onze ervaring weten wij precies welke content voor welke doelgroep het beste schikt. Elke maand krijg je een infographic met daarop alle belangrijke informatie van de behaalde resultaten.

 
 

COMMERCIAL.

Laat jouw product of bedrijf shinen door een eigen unieke commercial. Wil jij de look van een televisie commercial maar hier geen honderdduizenden euros voor willen uitgeven? Wij maken een creatief concept en denken mee hoe we binnen het budget de gaafste dingen kunnen realiseren.

Commercial.png
 
Bedrijfsfilm.png

BEDRIJFSFILM.

Het visite kaartje en de eerste indruk van jouw bedrijf. Mensen onderschatten nog wel is de kracht van een goede bedrijfsfilm. Dit is vaak het eerste moment waarop een potentiële klant ziet wie jullie zijn en wat jullie doen. Daarom wil je dat zo goed mogelijk laten doen. Wij helpen jouw om de beste indruk te realiseren bij nieuwe klanten.

 

ANIMATIE.

Sommige onderwerpen zijn makkelijker uit te leggen via animaties. Iets wat moeilijk is kan duidelijk worden. Wanneer jouw product of dienst niet makkelijk samen valt te vatten in een woord kan een animatie wonderen verrichten. Mensen raken enthousiast van bewegend beeld en slaan informatie tot maar liefst 600.000x sneller op wanneer ze visueel iets zien bewegen! Animatie is geschikt voor zowal zelfstandige projecten als completen uitleg reeksen.

Animatie.png

AL ONZE DIENSTEN.